Leuke Dingen Te Doen In St’ Tropez…

Het is weer zomer en dat betekent dat de rijken in de wereld weer neerdalen in Saint Tropez dit kleine havenplaatsje aan de cote d’ azur is elk jaar weer in trek. In de zomer liggen in de haven de miljoenenjachten van de rijken der aarde er weer, en vind je er de golddiggers in alle “LIT clubs” en de geslaagde mannen van al “over the world” gebroederlijk samen genieten van al het mooie wat het leven te bieden heeft.

#FRESHANDFLYY

ST’ TROPEZ Is EEN VAN DE HOTSPOTS IN DE WERELD!!!! 

Saint-Tropez is een hotspot in Frankrijk deze kleine havenplaats aan de Côte d’Azur is the place to be en dat is al vanaf de jaren 50. Vanaf die tijd kwamen er kunstenaars, artiesten en hollywood sterren op dit kleine gebied af om er hun zomer te vieren. Er zijn maar een paar steden in de wereld, die evenveel aanzien genieten als St Tropez.  

  In Saint Tropez vind je het allemaal: Stranden, vissershavens, geweldige clubs, uitzonderlijke natuur en de beste hotels en de beste after parties in de werld … dus alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Er zijn dus genoeg manieren om van de St Tropez te genieten. Vanaf de pier heb je uitzicht op de bergtoppen van het Esterel-gebergte. Het biedt een adembenemend uitzicht op Saint-Tropez en de Middellandse Zee.  Is dit iets voor jou? Dan kom je  helemaal aan je trekken in dit prachtige stukje paradijs.

DE POPULAIRSTE STRANDEN IN ST’ TROPEZ VIND JE LANGS DE KUST!

De populairste stranden van Saint-Tropez vind je langs de kust in de Baie de Pampelonne. Deze baai ligt ten zuiden van de stad en ten oosten van Ramatuelle. De stranden van Saint-Tropez hebben alles wat je hartje begeerd, restaurants en cafés, sommige zelf aan het water. Daarnaast kan je zoveel verschillende watersporten beoefenen: jetskiën en waterskiën zijn mijn favorieten activiteiten op het water.

ST’ TROPEZ HEEFT DE BESTE VILLA’S VOOR DE Best VAKANTIE!! 

 Langs de oevers van de Middellandse Zee liggen tientallen villa’s voor een leuke dag met het gezin of gezellig met de boys lekker lauw , lekker los doen! Ben je een baller dan huur je een villa voor meer dan een week! want er is voor ieder wat wils en u zult je zeker niet vervelen tijdens uw vakantie in St Tropez  deze zomer .

HELECOPTER REIS NAAR ST’ TROPEZ.. GEWOON DOEN OUWE!!!

Helicopter from and to Saint Tropez is a trip when you arrive. High class people from all over the world enjoy this trip. The jetplane to St Tropez is a easy ride.. But if you ready for more boek dan een vlucht voor een helicopter reis over St Tropez en je gaat echt van het uitzicht genieten.

ETEN IN ST’TROPEZ IS HEERLIJK.. WAT DACHT JIJ DAN… ???

 

Lekker eten kan je overal doen het hoeft niet duur te zijn in Frankrijk vind je altijd Authentiek eetadres zoals bij Tiggr. In dit eclectische en colourful hotel is alles fantastic. Wanneer je hier komt, kom Dan op tijd want Dan heb je een plek aan de rand van het terras.

Bij ZO een betaalbare restaurant als La Pesquiere hier geen glitter en glamour maar wel lekker autentieke gerechten. Buiten zit je gebroederlijk aan een lange tafel met een ongeloverlijk uitzicht. Tip verse calamares ringen, rose en olijf olie.

Nu weet je zelf hoe spang St’ Stopez kan zijn maar het ligt aan jou hou gezellig je summer vakantie maakt! Waar je ook bent ✌️👊

Volg ons op alle social media… #FRESHANDFLYY

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *