Body verzorging voor de man!

HUID VERZORGING VOOR DE MAN!

Het is toch ook wel fijn voor een man wanneer hij een plek heeft waar ik hij te recht kan met al zijn vragen of probleem en over zijn huid. De vrouw kan bij wijze van spreken op elke hoek iets vinden voor een gezond huid. Bij de kliniek voor Esthetische Geneeskunde in Amsterdam vind je het allemaal onder een dak. Hier begrijpen ze onder andere dat de man een andere soort huid heeft als dat van een vrouw en daar worden de verschillende behandelingen ook op aan gepast.

En bij de huidproducten moet het bij de man vooral makkelijk in zijn gebruik zijn en dat is wat de collectie van Dr Zein Obagi ook doet. kveg.nl

HEEL NATUURLIJKE ZOMER KLEUR!

Ja ja de zomer is al weer voor bij jammer he! Je huid moet ook zeker wel genoten hebben van de lekker dagen. Maar nu dat het weer minder wordt moet je toch wat doen om je tintje te behouden. Het beste is om een potje Clarins Booster Bronzant aan te schaven! En hoe gebruik je het? Simple voeg een paar dikke druppels toe aan je dagcreme en hop je hebt je zomer kleurtje weer terug op je gezicht. €28.50 voor 15 ml

MOOI DIKKER HAAR!! PERFECT VOOR JOU!

Een mooie grote bos haar die dik en vol is en dat is precies wat Aveda Men Performance voor je doet. De plantaardige ingredienten zijn zo sterk dat je van de wortel tot punt je haar individueel verdikt. Zodat je bos haar voller oogt en voelt. Het is een perfect product voor wanneer je vegan wilt gaan met je haar.

BE A REAL BARBER MET DE PRODUCTEN VAN HAWKINS & BRIMBLE…

Alles wat je nodig hebt dit komend seizoen als je een man met een baard bent? Boem! Ga die barber producten van Hawkins & Brimble een keer checken. Ze hebben alles wat je baard maar kan wensen. Van pre shave scrub tot shaving cream en beard oil ze hebben het allemaal!

We hebben de beste producten en behandelingen voor je geselecteerd om deze herfst er perfect uit te zien.

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *