Ain’t No Mountain High Enough…

 Stel je voor je gaat lekker met herfst/winter vakantie waar je lekker kan ontspannen en bijkomen van alle drukte van het dagelijks leven.  Dan is het een goede manier om lekker naar de Mountains te gaan. En daar van de omgeving te genieten, Maar dan heb je wel echt een aantal dingen nodig om het daar te redden.

WAT HEB JE NODIG OM HET MOUNTAINS LIFE TE BELEVEN?!!

Als eerste een goede plaats waar je mooie mountains hebt! Dan stel ik voor Oosterijk of Zwitserland daar heb je goede bergen. Nu moet je nog die juiste Kleding, Schoenen en Accessoires hebben om de beleving helemaal te voelen, maar no spang daar ga ik je gewoon bij helpen!!

MOUNTAIN KLEDING DIE JE MOOI GAAN STAAN OP DE BERGEN!!

Je moet je altijd warm kleden dat is het belangrijkste. Met deze Napapijri opvallende jas ben je helemaal de man. Het is mooi geel daardoor zal je altijd goed herkenbaar zijn. Deze jas hebben ze in bodywarmer en windbreker. Waar je ook op vakantie gaat je zal altijd goed opvallen met deze jas!

BEANIES ZIJN DE BESTE KLEDING FOR OP DE MOUNTAINS KIDS!!

In de herfst/winter is een goede muts geen overbodige luxe maar echt nodig. Ook wanneer je een op vakantie bent in een stad of land waar het koud is, is het fijn om je hoofd warm te houden met een goede beanie. En dit seizoen is een van de top kleuren voor een beanie Orange lekker opvallend en goed te combineren met heel veel verschillende outfits! En Orange is vooral goed om een beetje kleur te brengen aan de donkere dagen.

TIMBERLAND FOR THE MOUNTAIN WALK!!

De echte must have schoenen voor het ruige weer, al ben je in de stad of in de Mountain omgeving. Deze stoere schoenen bieden veel stevigheid aan je voeten en zijn vaak ook waterbestendig. Dus als de stoere man die je bent is dit wel echt een must have..

Dus samenvattend kan je zeggen dat je deze Autumn/Winter wanneer je even aan de drukte van de stad wilt ontsnappen je toch heel fashionable  richting de mountains kan gaan!! volg ons voor meer lifestyle blogs op sociale media and show some love !!! @instagram.com/freshandflyy @facebook.com/freshandflyy @pintrest.com/freshandflyy

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *