RIDING DIRTY “moderne voertuigen voor jou”

Moderne voertuigen die bij je passen, als moderne man kan je zoveel manieren kiezen om door het leven te cruisen, Maar als moderne man doe je dat toch op je eigen manier.

We hebben hieronder de coolste manieren voor je in kaart gebracht om super hip en modern de weg op te gaan.

DE ELECTRO MAN!! HEBBEN MODERNE VOERTUIGEN! 

moderne voertuigen

Nog nooit was elektronisch moter rijden zo tof! Gooi je battery helemaal vol and you are ready to go. Een mooi pluspunt je kunt je motor zelf samenstellen als je dat wilt. meysmotorman.com 

TEAMWORK, MAKES THE DREAM WORKS!

Ik heb veel moderne voertuigen in mijn leven gezien maar dit futuristiche ontwerp is een samenwerking op next level. Een ingenieur uit Utah  en een Turkse industrieel ontwerper hebben het geflikt om een super dope product te ontwikkelen, de grote witte haaien zijn de inspiratie die de ontwerpers gekozen hebben. Het ziet er mooi en krachtig uit. BMW Alpha k75

moderne voertuigen

DE AUTO VAN DE ITALIAAN IS ALTIJD SMOOTH!!

Waar staan de Italianen voor? Passie, schoonheid, mooie design en al het mooie wat het leven te bieden heeft. En dit hebben ze allemaal verpakt in een geweldige gloednieuw Alfa Romeo Stelvio. Deze SUV ziet er mooi gestroomlijnd uit en heeft alle nieuwe featerings. Dit is echt iets voor een moderne man. Als jij!

moderne voertuigen

DIRTY RIDING OP OLD SKOOL OF NEW SKOOL PORSCHE…

Dit grote automerk is opgericht door de duitser Ferdinand Porsche die trouwens ook de eerste volkswagen ontworpen. Door de jaren heen heeft Porsche zich goed ontwikkeld met mooie verschillende modelllen waar onder de 911 carrera en de Cayenne SUV. Wat voor model ook bij je persoonlijkheid past. Ben je een old Skool Papi dan is de 718 boxster iets voor jouw of voor alle young men met stijl worden graag gezien worden in een Cayenne SUV

MET DEZE MODERNE VOERTUIGEN KOM JE ER WEL!

Hoe je ook wilt Dirty Riding je kan zoveel dope moderne voertuigen uitkiezen om de herfst door het land te rijden als een een moderne man. Maar dit is natuurlijk ook een fashion blog dus ik kan jullie niet laten voordat ik een super dope outfit voor jullie heb samen gesteld! We werken met leer, natuurlijk moet je een goed geurtje hebben wanneer je aan het cruise bent. Je kan natuurlijk sneakers dragen maar een paar goede boots staan ook natuurlijk heel hard!

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *