De Beste Christmas Gifts For Men….

De beste Christmas gifts for men

Ja het duurt niet lang meer of de kerst dagen zijn daar! Familie Diner ? Vakantie? Of Suriname? Je weet wel lekker genieten van deze periode…..En dat kan op verschillende manieren!! Hier zijn de beste Christmas Gifts for men!!!

De Beste Christmas Gifts Zijn Nog Altijd… SOKKEN!!

De beste Christmas gifts

Elk Christmas hebben mannen wel nieuwe sokken nodig. Niet erg creatief maar wel erg handig! Zakelijke sokken voor mannen kan je altijd gebruiken! Smooth en Zakelijke sokken dat wil je toch ook in het nieuwe jaar.

De Grote Suriname Tentoonstelling: Suriname Mi Kondre!!

De beste Christmas gifts for men

Nederland moet de Surinaamse cultuur toch beter gaan leren kennen. Er is geen beter moment omdat te doen. Nu dat er een Grote Suriname Tentoonstelling wordt gehouden in Amsterdam. Nu kunnen de buitenlanders en Nederlanders een betere kijk krijgen op de geschiedenis die Suriname deelt met Nederland.

De beste Christmas gifts for men

Lekker Bakkie Doen Met Deze….. KOFFIESET APPARAAT!!

Voor de koffie heb je nu een kanjer in huis de #puraroma van braun heeft zo veel handige snufjes. Hierdoor geniet je elke dag van je perfecte bakkie koffie. Door de koffie kan je blijven rennen voor je money dus een echte Musthave…. de Christmas gift for men!

De beste Christmas gifts for men

Iedereen moet zich op een gegeven moment gaan #rewired omdat dat bij het leven hoort! Ik heb de perfecte pet gevonden die de hele move represents! Deze truckhat van #rewired die je bij ons kan vinden.

De Winter kan ons nog zo verrassen. Het kan elk moment nog koud worden deze winter. Daarom is het goed dat je een coltrui weet te dragen. De beste kleuren dit seizoen zijn zwart, bruin en natuurlijk ook grijs.

DE BESTE PANNEN VOOR MANNEN DIE VAN KOKEN HOUDEN…de beste Christmas gifts for men!

De meeste chef koks zijn mannen, maar niet alle mannen kunnen koken….Wat ik wel een probleem vindt. Je moet als man toch voor je zelf kunnen koken. Wil je als moderne man toch de keuken in duiken begin dan met een goede pannenset. Zodat je het juiste materiaal in huis hebt “to do your thing in the kitchen”!!!

De beste Christmas gifts for men

De Beste Christmas Gifts for men Zijn Magneten šŸ¤”

De beste Christmas gifts for men

De beste Christmas gifts zijn deze magneten. Hoe leuk is het om je biertjes aan een magneet op te hangen??? Maar het staat wel stoer in je keuken.

WHISKY GLAS EN KARAAF VOOR ECHTE MANNEN!!!

De beste Christmas gifts for men

Ben je een whisky drinker? En ben je een man van klasse? Dan is de Christmas gift For men iets voor jou? Dan moet je echt een goede karaaf hebben om je favorieten whisky in te doen, dit is zo chic en met 2 whisky glazen erbij. You are ready to get your drink on.

De beste Christmas gifts for men

BOSE HEADPHONE GELUID PLEZIER OP HOOG NIVEAU…

Flyy Boy Shit… Deze headphone van BOSE heeft een legendarische noise cancelling. Daarbij kan je door de Google Assistent toegang krijgen tot een heleboel nummers of speellijsten. En dat is niet alles er zijn zoveel featerings die het luister plezier en gemak versterken.

T SHIRTS VAN EEN VAN DE BESTE SOCCER TEAMS…LIVERPOOL!!!

Een van de grote soccerteams in de wereld is dat van Liverpool en dat geld voor vroeger en voor nu. Maar vergeet niet onze eigen Virgil van Dijk speelt bij deze legendarische club.

De beste Christmas gifts for men

COMPUTER TAS als de beste Christmas gifts for men..

Rock je computertas van Burkely met trots. Het is bruin maar sexy, gemaakt van het beste leer. Wil je in 2020 goede zaken doen, dan heb je een zakelijke laptoptas van Burkely nodig. Het geeft je die look en feeling to get money.

De beste Christmas gifts for men

ZO HOUDT JE CASH IN JE PORTEMONEE..

Met deze portemonnee ben je de baas met geld in je zak. “Super deLuxe” met alle featering om je geld en pasjes in te doen. Deze portemonnee van Strellson (black wall cognac) is super sexy in brown.

De beste Christmas gifts for men

De Christmas gift For men, Hou Je GLAS Onderste Boven…

Hangend glashouder rek bied opberg ruimte voor 12 bier, wijn of champagne glazen.

Pusha T Sneakers VOOR Echte MANNEN!!

Van Virginia Beach, Een echte legende op de streets! Een legende op de beats. En dankzij Adidas nu ook met een sneaker op de street! Met deze Pusha T Ozweego heb je een stoere hardloop stijl sneaker aan je voeten die ook geschikt zijn voor een middag chillen met vrienden.

Zakelijk Tassen Zijn Altijd Handig Om Te Hebben…

Zwart is altijd zwart, maar deze zwarte aktetas van Scott is wel iets anders hoor! Het is een mooie tas die ook heel praktisch is, kan je laptop en papieren er makkelijk in kwijt. Wil je zakelijk goed voor de dag komen? Met deze tas van Scott als accessoire zal je er nog lang plezier van hebben.

De beste Christmas gifts for men

De Christmas gift For men,WAFEL MAKER voor echte mannen!

Lekker wafels eten hmmmm welke lekkerbek wilt dat nou niet! Met de Tristar wf-1160 wafelijzer kan dit makkelijk. De wafelijzer heeft een anti aanbak laag en hierdoor kan je gemakkelijk de wafel uit de ijzerpan halen. Heb je een feestje of wil je gewoon lekker wafel en chicken eten? Dan is de Tristar wafelijzer perfect voor jou!

De beste Christmas gifts for men

BEANIE HATS WITH ATTITUDE!!

Nigga with attitude made IT a fashion Must Have…Omdat NWA ook uit het Westen komt! Natuurlijk de Raiders zijn het NFL team van het westen maar mannen als Ice Cube en Dr Dre make IT. Fashionable. Draag deze beanie deze winter Boeng Gangster op je hoofd! Je bent een strijder en ook een Flyy Guy tegelijk.

Heb Je Ook Trek In Een Lekker Broodje….

Elke ochtend wil je wel een lekker broodje eten, maar het beste is als dat broodje van je eigen tosti ijzer komt! Waar ik het meest van hou? Een goed Surinaams broodje, tomaat, ei natuurlijk brie en een beetje sla dat op mijn tosti terecht komt!

De beste Christmas gifts for men

HORLOGE OPWINDEN VOOR DE EXCLUSIEVE KLOKJES!!!

Met deze automatische horloge opwinder kan je al je horloges laten opwinden. Je kan het laten instellen op de aantal rotaties per dag of per uur. Vaak kan een horloge opwinder op zowel netspanning als batterijen werken!

Het Nieuwe Jaar Begint Goed In CuraƧao… Tijdens De Fuikdag!!

Antiliaan Bo Ta? No Sranang Mang maar ik heb wel van jullie legendarische fuikdag gehoord! Het is toch op de eerste zondag in het nieuwe jaar? En het wordt in de fuikbaai gevierd op de mooiste bootjes met de beste DJ ter wereld? Zo een feestje is master brother! Check hier onder de belangrijkste gegevens: Academy hotel CuraƧao, Kunuku Aqua Resort CuraƧao, Santa Barbara Resort CuraƧao

Haal De DJ In Je Naar Boven!!!

Dit is een veelzijdige DJ set van Pioneer Met de ddj-1000 heb je een super goede controller met gave mogelijkheden. En met de goede flight Bay erbij neem je met gemak je controller mee naar elk feest!

Je ziet het, er zijn zoveel verschillende dingen die je kan kopen als de beste Christmas gifts. Gun jezelf een fijne Christmas, bestel of kijk op de site voor mooie dingen!!

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *