De Top 10 Mannen Schoenen Die Je Moet Hebben Deze Feestmaand.

De top 10 mannen schoenen

De top 10 mannen schoenen die je moet hebben deze feestmaand zijn zo gevarieerd. Het wordt een maand van feestjes hier, feestjes daar. De meeste stijlvolle mannen gaan naar elk feestje waarvoor hij wordt uitgenodigd en met de kennis van de top 10 mannen schoenen lijst kan je je uitsloven op elk feestje of nieuws jaar party in welk land je ook bent.

De Top 10 Mannen Schoenen Tijdens Een Kerst Dinner…

Maar ook voor het kerstdiner die je waarschijnlijk gaat vieren met familie en vrienden. Dan is het van groot belang dat je er leuk uitziet. Want je weet dat een goede indruk bij de dames begint bij je outfit en eindigt met je nette schoenen.

De Top 10 Mannen Schoenen.. Laat Je Inspireren!!

Dus laat je inspireren zodat je voorbereid bent wanneer het tijd is om andere te laten zien wie de man is met de juiste schoenen onder zijn outfit.

Met een mooi paar gespschoenen maak je jouw outfit pas echt compleet. Combineer de monk strap of double monk herenschoen onder een pak of juist casual onder een chino.

De top 10 mannen schoenen

SINGLE MONK GREVE…

Al meer dan een eeuw maakt Greve de meest stijlvolle schoenen van Nederland. Greve schoenen staat voor kwaliteit en ambacht in plaats van massaproductie. Het intensieve handwerk zorgt voor het ultieme gemak. Zij maken van een schoen een Greve-schoen die staat voor design, comfort en vakmanschap.

DUBBLE MONK GREVE

Wat zijn monks? Monks zijn nette herenschoenen die gekenmerkt worden door de ‘monk-strap’ die als een soort gesp over de schoen ligt. Tegenwoordig zijn deze herenschoenen steeds vaker op straat te zien.

HOGE NETTE SCHOENEN VAN LIER…

De schoenen van Van Lier staan garant voor stijl en exclusiviteit. De pasvorm en het comfort van de herenschoenen zijn perfect omdat het van natuurlijk gelooide leer is. Van Lier heeft instapschoenen, nette schoenen, veterschoenen die de moderne outfit van iedere man afmaken.

LAGE NETTE SCHOENEN BUGATTI...Altijd Handig!!!

CHELSEA BOOTS… Horen Bij De Top 10 Mannen Schoenen!!

Ecco Vitrus II Chelsea boots gemaakt van suede, met een comfortabele binnenzool van textiel. De schoenen zijn gemakkelijk aan te trekken door de elastische zijkant. De binnenzool van deze enkellaarzen is niet uitneembaar. Dat je dat maar weet!!!

BOOTS TIMBERLAND URBAN

Timberland heeft de beste hoge boots ter wereld maar ook als het om chukka shoes gaat zie je steeds dat ze met betere modellen komen zoals deze Urban Boots Exit! Trouwens de zool is gemaakt van gerecycled rubber en heeft gaatjes voor grip!!

WAVE RIDER1 URBAN CAMO

VANS SKI 8-HI… Mooie Basic Sneakers!!

De Vans Sk8-Hi zijn mooie sneakers voor als basic shoe voor onder je outfit is een lichte, hoge veterschoen. Super Nice! Natuurlijk heeft de schoen de herkenbare rubber zool voor extra grip. En zoals je weet staat Vans voor flexibele draag comfort en mooie sneaker ontwerpen!

COMMON PROJECTS POLISHED LEATHER BOOTS

CLARKS LONDON, Horen Bij De Top 10 Mannen Schoenen…

Het merk Clarks is een Engels schoenen merk. Wat bij mij bekend werd door de Wu-Tang Clan! Want die guys droegen die wallebee Clarks als of ze gek waren. Een ding is zeker Clarks kent zijn klassiekers maar ontwikkeld zich ook in de modetrend dus komen ze met hippe modellen. Clarks maakt schoenen die je goed kan combineren met een jeans of chino broek.

CLARKS Desert London…

CLARKS DESERT SPORTIEVE VETERSCHOENEN

Nu dat je weet welke top 10 mannen schoenen je moet hebben, begin met shoppen en verwen je zelf of iemand anders met hele mannelijke schoenen voor deze feestmaand! Blijf #freshandflyy ook volgen want er komt meer dope artikelen er aan over mode en lifestyle, check ook de oudere blogs en drop ook een comment en volg alle social media.

 1. SINGLE MONK GREVE   199,99
 2. DUBBLE MONK GREVE  199,99
 3. HOGE NETTE SCHOENEN VAN LIER 159,99 BRUINE SUEDE
 4. LAGE NETTE SCHOENEN BUGATTI 89,99
 5. CHELSEA BOOTS ECCO VITRUS 2  135,99
 6. BOOTS TIMBERLAND 111,99
 7. SNEAKERS WAVE RIDER1 URBAN CAMO 139,99
 8. SNEAKERS VANS SK8-Hi MTE 2.0  119,99
 9. COMMON PROJECTS POLISHED LEATHER BOOTS  620,00
 10. CLARKS LONDON   90,95
 11. CLARKS OLIVES TOP  127,95
Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *