Schoenen Met Gesp Heel Mannelijk!!

Het eerste waar een vrouw naar kijkt bij een man is zijn glimlach en schoenen allebei moeten glimmen. Voor het eerste kunnen wij wel zorgen want de schoenen Met Gesp zijn weer helemaal terug. Zakelijk, Mannelijk en Super Sexy! Dus een echte aanrader voor mannen met stijl.

SCHOENEN MET GESP STRALEN LUXE UIT!!

De gespschoenen herken je door natuurlijk de gesp die op de wreef is bevestigd. Er zijn modellen met een, twee en soms drie gespsluitingen wat ze in het engels single, dubble of triple monks noemen.

Wat schoenen met gesp een luxe uitstraling geeft is de kleine hak en de puntige neus die het hot en geschikt maakt voor belangrijke dagen zoals een trouwerij, sollicitatie gesprek of kerstdiner.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN MONKS?

SINGLE MONKS SCHOENEN MET GESP!

Doordat de schoenen sluiten door maar een Gesp. Bij de single monks is de tong groter dan bij gewone veterschoenen, dit zorgt dat je voeten perfect zitten als je de schoenen aan doet. Heb je een hoge wreef dan is de single monks perfect voor jou.

DOUBLE MONKS SCHOENEN ZIJN SUPER NICE!!!

De double monks zijn nu helemaal in, de naam zegt het al. De double monks gespschoenen doe je aan door een double gesp. Heb je kleinere en smallere voeten. Dan is de double monks geschikt voor jou.

TRIPLE MONKS!!! SCHOENEN MET GESP!

Je moet een echte persoonlijkheid hebben om de ‘triple monks’ te rocken. Deze schoen is perfect voor feestje, trouwerij. Echt op die plaatsen waar je kan laten zien wie je bent. En wil je toch iets formeels dragen, draag de triple monks met een blazer, polo of navy blauw en grijs pak.

De man moet altijd een paar nette schoenen in zijn kast hebben. Nu dat de double monks zo populair zijn, is dit perfect voor guys met stijl. Strak onder een pak bij een fancy etentje of casual onder een goed zittende jeans. Deze Schoenen maken van jou de “Fresh and Flyy Best Dressed Man” op elk feest.

Kortom:

Schoenen Met een Gesp zijn prachtig en helpen je te onderscheiden. Voor welke gelegenheid ook op #freshandflyy vind je een heleboel geschikte schoenen met een gesp voor jou.

Er zijn veel verschillende merken op de markt zoals Van Bommel, en Santonto en hun vakmanschap is “second to none”.

Blijf #freshandflyy volgen op alle social media en laat weten wat je van ons blog vind.

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *