Sneakers Van De Dag!

sneakers van de dag

Sneakers van de dag, daar wil ik het over hebben. Vandaag wil ik graag verschillende sneakers en outfits behandelen. Die je volgens mij echt moet hebben. Ben je al benieuwd blijf dan gewoon door lezen!

WAAR AAN MOET JE FAVORIETE SNEAKERS VOLDOEN…

Ze moeten ten eerste goed bij je jeans of joggingbroek passen voor de perfecte cut. Want als je je outfit nou van je jas naar je sneakers styled of omgekeerd, je moet het wel goed doen.

SNEAKERS VAN DE DAG: Hoe Combineer Je Kleuren?

Je kleuren zijn heel belangrijk want dat geeft nog meer swagg aan je outfit. Wanneer je hele felle kleuren in je sneakers hebt zou het ook cool zijn om die kleuren in je sweater of jacket terug te laten voor komen.

Maar wanneer je zachte kleuren in je sneakers hebt zoals grijs, blauw en wit heb je veel meer keuzes om er voor te kiezen om divers te variëren.

NU DE SNEAKERS VAN DE DAG: DIE JE MOET HEBBEN!

Ik heb een kleine selectie gemaakt van mijn favoriete sneakers die je moet hebben en via #jdsports kan bestellen, lekker makkelijk en betrouwbaar!

JORDAN AIR AURA…

Een Fresh Style dat gun je jezelf toch wel? Met deze Jordan Sneakers kom je er wel! Wees een ster op de straat of tijdens een potje basketbal. Met deze Max Aura kom je er wel. Ze zijn breathable en geven je support aan je voeten. Fashionable geven de rode details een extra vibe toe aan je shoes.

ADIDAS ORIGINALS ZX 750… BABY BLUE Style!

Adidas originals zx 750 zijn een van de meest bekende sneakers in de Adidas Originals reeks. Voor al om zijn basic looks met een vleugje swagger. Bij deze schoenen hoef je niks extra opvallend bij te dragen en zijn als goed te doen mét een goed vallende jeans of joggingbroek. Wil je er een jeans bij dragen ga dan voor een lichte kleur, draag je er een joggingbroek bij kies dan voor een donkere kleur zoals zwart of donker blauw. Dit is een top sneaker voor een casual look. Combineer het met een grijze of baby blue sweater en je ziet er top uit.

JORDAN AIR 1 MUST HAVE..Sneaker Van De Dag!!

De Jordan Sneakers zijn perfect voor een potje basketbal op hét pleintje in elke buurt, want het zijn toch maar Jordans. Maar een casual style zijn deze sneakers heel goed te doen. Ze stralen urban swagger uit. De Jordan Air 1 Mid zijn gemaakt van stevig leer van de beste kwaliteit gecombineerd met synthetic zolen.

Combineer deze sneakers met een zwarte jeans, mooi groene sweater of met een jas met groen er in.

DIT ZIJN DE AIR MAX VOOR DE STOERE BOYS…

NIKE AIR 200

ADIDAS ZX 750 IS De Juiste SNEAKER Voor Jou…

Deze patta is perfect voor die joggingbroek boys. Super Flex onder elke outfit waar je blauw, wit of baby blue in hebt. Ik zou hem zelf met een jeans en blauwe of grijze sweater dragen.

Nike Air Max 95 Grijs. Als SNEAKERS VAN DE DAG? Wat Vind Je Er Van?

Nou Waarom Niet? Deze Nike Air Max 95 zijn gewoon tranga.. Je hebt drie soorten grijs in die Colour way boeng spang! Wat vind jij?

Laten Wij Nu Een Combo Maken !

Met alleen de sneakers kan je die outfit niet zien. Daar om is het belangrijk dat je bij elke sneaker ook gelijk die outfit ziet…

Laten we met de Jordan Max Aura en de Nike Air Crew Sweatshirt beginnen. Zie hoe dat die Colour Way precies past. Zwart, Wit en Rood bij die Sweatshirt en precies hetzelfde bij die Patta. Of je maakt je look compleet met een rode tracksuit of je kies voor een goede jeans.

BEN JIJ DIE BABY BLUE SNEAKER DUDE?!?!

Deze Nike Tech Fleece Joggingbroek past perfect bij de Adidas Originals ZX 750 sneaker. Nike en Adidas samen in een outfit dat moet gewoon kunnen. Dat vind ik ook. Combineer je outfit met een Nike Tech Fleece Windtunnel Hoodie….En je bent helemaal Colour combinated.

JE MAG NIET STAPPEN OP MIJN JORDAN… BEN JE LAUW…

Doe je dat wel dan hebben we een probleem. Wat vind je eigenlijk van de look? Nice Toch?! Je combineert je Jordan Air 1 Mid met een groene Hoodie van Nike Foundation en draag er een Zwarte Jeans bij. Klaar Brada!!

SNEAKER VAN DE DAG: STAP NAAR BUITEN IN JE MAX 200

Wat vind je van de Nike Air Max 200? Deze is goed te combineren met een goede winterjas bijvoorbeeld die van #thenorthface Nuptse 1996 jacket in het rood met een zwarte jogger er onder.

CLASSIC ADIDAS IN HET BLAUW

Dit is een echte Adidas Look. Simpel maar wel Super Cool. Alles klopt van je Adidas ZX 750, tot je Crew Neck Sweatshirt en je ADIDAS Joggingbroek. Perfect voor op het voetbalveld of Stoer Voor In je Favoriete Fitness Centrum. Je kan er ook een denim jeans bij dragen.

De Nike Air Max 95 Gecombineerd Netjes IN Het Grijs!

Nike Air Max 95 in het grijs past goed bij elke grijze joggingbroek. En ook hier kan je het met iets van Adidas dragen dus een Sweatshirt Crewneck en Adidas Linear 2.0 Fleece Joggingsbroek.

DE Laatste SNEAKER Die Je Moet Hebben…

Je moet mij gelijk geven, dit is toch een goede combinatie. Een Goede Bubble Coat, Sweat Suit, SweatJacket en Sneakers allemaal met rood, wit en zwarte kleuren. Deze look is perfect voor een middag sportief en fashionable met je boy chillen.

Sneakers Van De Dag: Eindconclusie!!

Nu dat je alle Sneakers en Looks heb gezien, is het makkelijker om je favorieten sneaker van de dag te vinden. Pik er ééntje uit die bij je style past. Alle Sneakers en Kleding zijn ook bij #jdsports.nl of The Hut te vinden. Volg ons ook via Social Media: #freshandflyy.nl

Share this postGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *