FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Broeken

Een broek is een kledingstuk dat je over je benen draagt en je hebt ze in  verschillende soorten materialen zoals jeans, kaki, katoen of in de zomer in linnen stof.  Elke moderne man heeft meerdere broeken in zijn kleding kast omdat het heel fijn is om te variëren met je broeken. Zo draag je wel een pantalon naar het werk maar een korte kaki broek naar het strand.

 

De stof waar de broek van is gemaakt is erg belangrijk, daarna de kleur en model zo heb je baggy jeans wat een wijde spijkerbroek betekent.  Maar er zijn ook broeken met smalle pijpen en pantalons op maat gemaakte broeken.

Welke soort broeken zijn er?

Hieronder hebben  we de meest voorkomende modellen.
  • Pantalon. De pantalon heeft de reputatie van een nette en chique broek. …
  • Chino. Een chino is een lichte broek die vaak van katoen is gemaakt. …
  • Cargo. …
  • Paperbag. …
  • Capri.

Voor moderne mannen is het belangrijk dat je de juiste  broek draagt. Een skinny jeans zit strak in de heup, op de bovenbeen en bij de kuit. De sluiting van de pijp bij de enkel is ook smal en aangesloten. Vanwege de smalheid van een skinny jeans zit er vaak behoorlijk wat stretch in, zodat de broek nog comfortabel zit. Als je overal smalle benen hebt, en weinig heup, dan is de skinny jeans een mooie optie, omdat een wijder model dan snel te los zit.