FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Business overhemden

Juist zonder stropdas met een open kraag kun je mooi voor de dag komen. De zakenwereld en hoe mensen met kleding omgaan verandert met de tijd. Maar er zijn ook dingen die geoorloofd zullen blijven: goed gekleed zijn en daarbij ook cool overkomen. En dit is hoe wij business overhemden in onze collectie opnemen.

‘s Zomers is het absoluut fijn om de mouwen op te stropen of meteen te kiezen voor een hemd met korte mouwen. s winters hebben wij overhemden die je lekker warm en modieus houden. Succesvolle zakenmensen kiezen daarom het hele jaar door voor de beste kwaliteit.

Er zijn zoveel  strijk- en kreukvrije business overhemden van katoen:  gewoon wassen, drogen, aantrekken. Onze mooie overhemden kunnen een groot verschil maken voor op het kantoor en na het werk, bijvoorbeeld bij een zakendiner of een after work party.

 

 

Wie ook op het gebied van mode geen compromissen wil sluiten, zou voor een (of uiteraard meerdere) van onze premium businessoverhemden collectie moeten kiezen. Dit hemd verenigt al onze ervaring en passie gepaard met de wens om iets unieks te creëren. Het is de juiste keuze voor iedereen die het buitengewone weet te waarden.

 

De grenzen tussen werk en vrije tijd vervagen. Dat komt ook terug in onze businessmode. Styles waarmee men op kantoor, in de home office, maar ook in een gezellige after work ronde perfect gekleed is, zijn gevraagder dan ooit. Welkom bij Smart Casual. Onze nieuwe lijn verenigt het beste van business en casual en vertegenwoordigt daarmee de tijdgeest als (bijna) geen ander hemd.