FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Colbert

Wat is een colbert?

Een colbert kan je vergelijken met een jasje wat je bij je kostuum, pantalon of overhemd draagt. Je draagt een colbert meestal of op kantoor tijdens een belangrijke afspraak maar ook wanneer je gezellig met je vrienden gaat chillen terwijl je er goed uit ziet voor de mooie dames op het terras.

Bro! Je kijkt mijn aan van wat is een colbert! Geen Stress Brother…. Natuurlijk heb je nog geen colberts in je kast, Maar we gaan er vandaag minimaal 2 voor je aanschaffen. Zomers, causale, licht en sportief of elegant, sexy met een coltrui er onder en dat speciaal voor de december feestmaanden. Maar laten we bij het begin beginnen. In de jaren 60 en 70 was een colberts de status symbool. Wat het nu ook nog is! Colberts draag  je het beste met een pantalon, slim fit, katoenen broek en bijpassend overhemd. Maar laten we verder kijken wat we over colbert kunnen vertellen.

 

Colberts zorgen ervoor dat je op elk moment het juiste statement maakt…

Ondanks Loop je ook geregeld naar een rek colberts in je kast en denken bij jezelf : Welke zullen wij vandaag aantrekken? Lastig, Wanneer je gedurende alle dagen een Colbert naar jou smaak kan dragen. Wij houden van mooi slank gesneden colberts die aan de achterzijde mooi af kleden.

Let erop dat de armlengtes bij colberts niet te lang zijn, want de blouse dient er net onderuit te piepen. Schaf ook een uniek pochet aan die je in het borstzakje kunt plaatsen voor net even wat meer cachet. Door een mooie wol-kwaliteit te kiezen zal je colbert ook warmte vasthouden en kun je deze gerust als buitenjas gebruiken wanneer de strenge winter nog niet heeft aangetreden. Colberts voor heren zijn essentiële in de gedachte van fresh and flyy.