FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Fleece jassen

Lekker hoor, zo’n fleece jack. Fleece jassen voor heren zijn onmisbaar in de garderobe van elke sportieveling of professionele relaxheld. Ze zijn namelijk bij uitstek geschikt om je in het zweet te werken, maar doen ook goed dienst als wamhoudertje op de bank of op de koude dagen van het jaar.

 

Linksom of rechtsom: het fleecejack voor heren is een topper voor je collectie, want hierin ga je het nooit koud hebben. Kies voor een fleecejas met capuchon, fleece jas met ritszakken of een fleece jas waarin je zo goed als verdwijnt en heerlijk kunt chillen.

“Fleece jassen voor heren horen thuis in elke casual garderobe”

Een warm fleece jack komt vaak van pas. Bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden, maar ook op vakantie wanneer je gaat wintersporten of hiken. Fleece jassen wegen haast niks, ze kreuken niet en dus rol je ze makkelijk op en prop je ze in je rugzak of backpack, zodat je altijd een goed en warm fleecejack bij de hand hebt op reis. Ook wanneer je geen zin meer hebt in een jas, maar het toch nog fris is buiten, bieden fleece jassen voor heren uitkomst.

 

Draag ze op een jeans met een trui eronder of op een korte broek met shirt, wanneer de dag mooi wordt, maar je vroeg de deur uit moet en het nog koud is. Bestel een fleece jas voor heren snel en gemakkelijk online, zodat je er meteen plezier van hebt!