FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Kostuums & stopdassen

Kostuums & Stropdassen: Mooi bij elke man.

Kostuums & stropdassen maken van elke man een mooie man. Niet zo gek, want een pantalon, gilet en een colbert zorgen altijd voor een stijlvolle uitstraling. Wat heel belangrijk is de kwaliteit van de stof wanneer dat goed is, heb je een  fijn, sterk en goed kostuum.  Die je naar een chique gelegenheid of naar kantoor kan dragen. Wil je uitblinken  zorg dan dat je meerdere kostuums & stropdassen in huis hebt.

Kostuums & stropdassen: stijlvolle musthaves!

Wil je kracht en elegantie uitstralen dan heb je een goed kostuum en stropdas nodig. De meeste vrouwen smelten voor een man in pak.  Werk je in een bedrijf waar ze vragen om een pak te dragen  dan is het  vanzelfsprekend dat je er een draagt. Maar ook voor een feestje, zoals een gala, kerstdiner, of bruiloft is een kostuum met of zonder stropdas een geschikte outfit. Een pak of een colbert voor heren of een mag dus eigenlijk niet in uw kledingkast ontbreken.


Uiteenlopende pakken voor heren door de tijd heen

In de negentiende eeuw werd in Engeland de basis gelegd voor kostuums  zoals we die nu kennen. Echte mannen droegen niet anders, en ook de zogeheten dandy’s – mannen die het uiterlijk zeer belangrijk vonden – flaneerden maar wat graag in een modieuze ‘suit’. Tegenwoordig zijn er pakken in alle soorten, maten, kleuren en met uiteenlopende dessins. Hoewel een pak al snel geassocieerd wordt met ‘de zakenman’, draagt niet alleen hij het. Denk maar aan leden van het studentencorps, die vaak in pak worden gespot.

Formele pakken voor heren voor op kantoor

Sommige beroepen vragen om formele kleding. In de rol van sales managers, advocaat of directeur – om er  een paar beroepen te noemen – wordt verwacht dat een man zijn werk uitoefent gekleed in een net pak. Heeft u ook werk dat om een heren kostuum vraagt? Neemt u dan een kijkje in onze selectie, want hier vindt u veel stijlvolle combinaties. Heb je een ingetogen en krachtige stijl, dan zou voor jou  een koele en klassieke kleuren zoals grijs, zwart of donkerblauw in de smaak vallen. Bent je een flamboyant persoon die wat graag wat gewaagder draagt. Dan zijn kostuums in opvallende kleuren meer jou ding. Vergeet niet dat een professionele rol, niet betekent dat je jou persoonlijkheid niet mag laten zien in de kleding die je draagt! Wat voor jou het beste werkt, bij ons vindt je precies wat je nodig hebt.

 

Informele look: mix & match met een of

Nogmaals je hoeft niet gelijk een heel pak te dragen je kan gemakkelijk eerst beginnen met een mooie colbert. Een colbert is een echte musthave, met veel verschillende keuze en stijlen. Een colbert geeft altijd een klassieke twist aan uw look waardoor u er meteen goed uitziet! Daardoor kunt u de rest van uw outfit wat meer casual houden, een colbert geeft immers net dat beetje extra. Draag er bijvoorbeeld een t-shirt onder, daarmee is uw uitstraling meteen urban, sexy en netjes.

Een heren kostuum van goed materiaal

Een kostuum kopen is erg belangrijk voor moderne mannen zoals jij,  Je moet ook vooral kijken naar  het materiaal waarvan het gemaakt is. Onze kostuums zijn gemaakt van super top materiaal, zoals wol, katoen of polyester. Dit maakt ze stevig, ademend, kreukarm en slijtvast. Let wel goed op want sommige colberts kun je beter niet zelf wassen het beste is het om ze naar de stomerij te brengen. Je hoeft je kostuum  niet altijd naar de stomerij te brengen, je kunt het vaak ook voor een open raam ophangen zodat het op een natuurlijke manier kan luchten.  Zo verdwijnen geurtjes en is het binnen de korstte tijd  weer heerlijk fris. Daarna kunt u het terug in uw kast hangen en het gerust weer een aantal keren aan voordat u het naar de stomerij brengt.