FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Nette schoenen


Strak in het pak en met een paar shiny, nette herenschoenen maak je een clever entree bij elke business meeting. Maar ook op een gala, feestje of meer informele gathering zijn nette herenschoenen op zijn plaats. In de shop hebben we een uiteenlopend aanbod: met ronde of meer puntige neuzen, gitzwart of in mooie bruintinten, met een dun vetertje of als instapper. Allemaal met een deftige uitstraling en van de beste kwaliteit leer – die lekker opgepoetst mag worden. Bij het ene paar zie je het authentieke vakmanschap, een ander paar nette herenschoenen is juist minimalistisch vormgegeven. Het is maar net welke schoen bij je past

“Volop keuze uit nette herenschoenen”

Processed with MOLDIV

Een beetje gentleman heeft een paar nette herenschoenen in zijn kast staan. Ze zijn immers breed inzetbaar en een essential op vele gelegenheden. Combineer met pak of smoking en je bent stylish van top tot teen. Maar de laatste jaren zien we ook steeds vaker dat mannen nette herenschoenen in hun vrije tijd dragen. Met een paar nette herenschoenen onder een slank gesneden jeans bijvoorbeeld geef je een casual outfit wat meer klasse. We hebben klassieke paren van Bugatti, klassieke, handgemaakte van het Italiaanse familiebedrijf Franceschetti, comfortabele nette herenschoenen van Ecco en superchique van Lagerfeld. En er zijn nog nette herenschoenen geïnspireerd op het klassiek Britse model, zoals die van Brett&ams;Sons, of van degelijke Duitse makelij. Kortom: de collectie nette herenschoenen bij Zalando is net zo veelzijdig als jij, dus kies het paar dat jij nodig hebt en loop er mee weg!

Een paar nette schoenen moet elke man wel in zijn collectie hebben. Niet alleen zijn nette schoenen de ideale schoenen voor een formele gelegenheid, ze staan ook mooi onder een meer casual pantalon. Het zijn de schoenen bij uitstek om te dragen naar het werk, een feestje of gedurende de feestdagen. Heb jij al een paar nette schoenen in jouw kast staan? Je shopt veel verschillende stijlvolle modellen bij Nelson.

In de collectie vind je verschillende stijlen nette schoenen van diverse topmerken. Misschien denk je bij een nette schoen direct aan een klassiek model. Dit hoeft echter niet zo te zijn, je shopt ook veel nette schoenen met een modern en trendy uiterlijk. Nette schoenen met een origineel en modern uiterlijk vind je bijvoorbeeld bij merken als Rehab en Bugatti. Bij deze merken kies je voor kwaliteit en looks: de perfecte combinatie toch?

Geklede herenschoenen

Geklede herenschoenen zijn vaak echte klassiekers. Ze passen perfect onder een modieus maatpak, maar ze kunnen ook gedragen worden onder een jeans. De gestroomlijnde, elegante schoen is tijdloos. De stijl wordt enigszins beïnvloed door details in vorm en bewerking. Speciaal voor jou verzamelden we de stijlvolste nette schoenen. Je kiest uit verschillende modellen, merken en kleuren. Keuze is er genoeg. Ze zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Maak jouw keuze en bestel meteen. Als clubmember wordt je bestelling gratis thuisbezorgd en je hebt 365 dagen te tijd om te retourneren.