FRESH AND FLYY DE BESTE IN MODERNE MANNEN LIFESTYLE....

Nette schoenen

Nette schoenen staan altijd strak in het pak met een paar shiny, nette herenschoenen. En dat maak jou “De”  stoere man in elke business meeting. Maar ook op een bruiloft, gezellig feestje of casual friday zijn nette heren schoenen op zijn plaats. In de shop hebben we een groot aanbod: met verschillende ronde of puntige neuzen, vooral in zwarte of bruine tinten. Je ziet er deftig uit met de beste kwaliteit leer. Bij het ene paar zie je het authentieke vakmanschap, een ander paar nette herenschoenen die juist minimalistisch vormgegeven zijn . Het is maar net welke schoen bij je past!

“Volop keuze uit nette schoenen”

nette schoenen

Een beetje gentleman heeft een paar nette herenschoenen in zijn kast staan. Combineer met pak of smoking en je bent stylish van top tot teen. Maar de laatste jaren zien we ook steeds vaker dat mannen nette herenschoenen in hun vrije tijd dragen. Met een paar nette schoenen onder een slank gesneden jeans geven je een casual outfit met veel klasse.

nette schoenen

Onze nette schoenen zullen uw voeten de hele dag comfort geven. Bekijk de collectie zelf en je ziet dat er genoeg keuze is in verschillende maten en stijlen, dus er zit gegarandeerd een paar bij dat bij jou past. fresh and flyy  zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt in je nieuwe schoenen, waar je ook naar toe gaat.