FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Overhemden

Overhemden spelen een belangrijke rol bij het dragen van een klassieke en toch casual look. Je hebt overhemden in verschillende stijlen zoals de lange mouw look die je naar je werk draagt en de wat meer speelse korte mouwen overhemd dat je draagt wanneer je gezellig wat gaat drinken op een zomerse dag op het terras of andere ontspannen gelegenheid.  Draag je graag een effe, gestreepte of overhemd met een print. Ze zullen allemaal voor een andere swagger zorgen. Trends veranderen zo snel dat het je vrij spel geeft bij het uitkiezen van je overhemd en type look. De nieuwe zakelijkheid heeft een scherp en gedurfd randje.

 

Overhemden die je moet hebben in je kleding kast voor chic en casual momenten…

Overhemden zijn vaak casual wanneer ze gemaakt zijn van katoen of corduroy stoffen. Maar ook met de betere jeansstoffen kom je heel ver in alle tinten blauw. De meeste overhemden kun je zowel in als uit je broek dragen, bijvoorbeeld boven jeans of chino’s. Draag je hem uit je broek, houdt dan wel rekening met de lengte want deze moet net onder heup komen. Draag je formele overhemden hou het dan zo basic mogelijk, dat is op de lange termijn het mooiste. Natuurlijk kan je nette overhemden op een hippe manier dragen, waarvan je een kant uit je pantalon laat hangen.

Weet plezier te maken met je overhemden en er altijd cool bij te lopen.

Als moderne man kan je leuke combinaties maken van verschillende overhemden, draag je liever een krijtstreep katoen overhemd of ben je toch liever een  casual camouflage type, zo lang je maar plezier hebt met wat je draagt. Dit vind je in gekleurde prints en pittige, onverwachte combinaties. Meer een gewoontedier? Leer dan je eigen stijl simpel te houden. Weet je wat je favoriete overhemden zijn, koop er dan een in iedere kleur die je leuk vind.