FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Pantalons

HEREN PANTALON

Zoekt u een mooie heren broek, casual maar toch gekleed? Een pantalon is dan perfect voor u geschikt. Bij het woord heren pantalons denk je vaak direct aan nette geklede herenbroeken. Maar niets is minder waar! Heren pantalons zijn er tegenwoordig in verschillende materialen. De stof en pasvorm zijn bepalend voor de look die met deze broek kunt creëren. Deze broeken zien we ieder seizoen weer terugkomen. De stof en

 De stof en de kleur passen zich aan naar de mode van het seizoen.

De heren pantalons zijn de meest verkochte katoenen broeken in onze collectie. Elk seizoen hebben wij deze broeken weer in verschillende modellen en in diverse kleuren voorradig. Ook bieden wij een grote verscheidenheid aan maten aan. Zowel gewone maten als kwartmaten (buikmaten) en lengtematen kunt u bij ons standaard verkrijgen.

Als je niet weet wat je aan moet trekken, dan is er altijd wel een trend die je op elk moment kunt oppakken. Herenpantalons die zowel casual als zakelijk gedragen kunnen worden. Wanneer je herenpantalons in een twee- of driedelig pak draagt kunnen wij geen commentaar leveren, maar herenpantalons trek je tegenwoordig ook met gympen en een T-shirt aan. Met een pak geldt: maak het niet te stijf door alles van hetzelfde label te kiezen, want een goede mix en match getuigd van een echte stijl. Het woord pantalon komt trouwens van de Commedia dell’arte-figuur Pantalone, de Venetiaanse interessant doende dokter die voor het chic in een “deftige broek” rondliep. Herenpantalons zijn voor iedere gelegenheid geschikt. Daarboven gedragen een overhemd met manchetten, kleine revers, inclusief blinde sluiting gezamenlijk met een stropas om je chique look af te stylen. Herenpantalons zijn er in verschillende varianten, maar we raden ieder aan één blauwe en één zwarte in de kast neer te hangen. Just in case.

“Herenpantalons voor een city-chic look, wherever you go.”

Bij ons zijn er een aantal favorieten qua herenpantalons: De geruite, met smalle pijpen voor een preppy, Londense en stijlgevoelige uitstraling. De chique van een wol-kwaliteit die gemakkelijk te dragen is met bijpassend colbert in navy of grijs. Of het tussendoortje, met een relaxtere fit die tevens twee magische plooien aan de voorkant heeft voor optimaal casual comfort. Herenpantalons zijn klassiek met een stoer randje om een statement mee te creëren. Je ziet dat herenpantalons veelvuldig gedragen worden met een loafer, puntschoen of brogue. Let bij het aanschaffen van een pantalon op de pijplengte, want een té lange pijp is ‘not done’. Herenpantalons trek je eenmaal aan en daarna niet meer uit. Beloofd.

“You gotta wear the right trousers if you’r gonna be a rock star – Chris Martin.”