FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Pyjama’s

Nachtkleding neemt een bijzonder plaats in binnen de mode van dit moment. Zo horen herenpyjama’s er tegenwoordig weer helemaal bij. Je komt ze volop tegen in de garderobe van de moderne man die gaat voor comfort in evenwichtige combi met trendy designs en actuele kleuren. In de online shop van Zalando kun je zien hoeveel er mogelijk is. Stylish ontwerpen in rustige effen uitvoeringen, en uitbundige modellen met catchy prints en patronen, wisselen elkaar op aangename wijze af. In de collectie vind je alles wat hip en eigentijds is. Onze sortering herenpyjama’s is er voor mannen die gaan voor optimaal comfort dat is gevat in aantrekkelijke vormgeving. Innovatieve eigentijdse stoffen met een warme uitstraling spelen daarbij een vooraanstaande rol. De herenpyjama’s die wij je van harte aanbevelen zijn echte wannahaves voor ultiem slaapgenot. De goed ademende materialen en de weergaloze pasvormen bieden je alles wat je je maar kunt wensen als het gaat om comfy nachtmode!

”Ook ‘s nachts een echte man in stijlvolle herenpyjama’s!”

Als hippe man neem jij geen genoegen met minder dan het beste. Ook als het gaat om je nachtkleding. Heerlijk zittende designer herenpyjama’s geven je ‘s nachts veel comfort en zorgen ervoor dat je in de ochtend ook trendy aan het ontbijt kunt verschijnen. Laat je dus vooral inspireren door het aansprekende aanbod in de collectie en kies voor prachtige herenpyjama’s die een modieuze match maken met een paar hippe comfy pantoffels of slippers. Laat zien dat jouw looks onder alle omstandigheden belangrijk voor je zijn. Kies daarom voor herenpyjama’s waarin het design van nu samengaat met plezierig een draagcomfort. Zo maak je de inhoud van jouw kledingkast volledig, met pakkende mode voor de nacht waarin je geweldig slaapt en er ook nog eens stijlvol en mannelijk uitziet!

Wat zijn de warmste Pyjamas?
Van oudsher zijn de flanellen pyjama’s het meest bekend als warme nachtkleding. Flanel is een soort geruwde katoen met een fijne zachte binnenkant, die goed isoleert, omdat de geruwde stof lucht vasthoudt.
Wat is de beste stof voor een pyjama?

Dé keuze voor jouw pyjama – katoen

Hierdoor gaat het zweet niet in de pyjama zitten maar loopt het langs je huid. Het resultaat? Een volledig bezweet lichaam tijdens het slapen. De stof die deze problemen voorkomt is katoen.

Heren pyjama’s zijn weer helemaal hip! In diverse kleuren of met een hippe streep of ruit. Voor de koude wintermaanden bieden we heren pyjama’s met lange mouwen en tijdens de warme zomernachten kies je voor korte mouwen. Ook voor losse pyjamabroeken van Tommy Hilfiger of America Today kun je in ons assortiment terecht!