FRESH AND FLYY DE BESTE IN MODERNE MANNEN LIFESTYLE....

Shorts

Dit is een casual item dat je een instant urban look geeft, terwijl je licht en luchtig door het leven gaat. Een kledingstuk dat we combineren met T-shirts, overhemden of tanktops. En hoe zit het met de schoenen die je eronder draagt? Slippers en sandalen zijn altijd goed, maar je kunt ook gaan voor een bootschoen (New York), beschaafde sneakers (zonder zichtbare sokken!), espadrilles of een paar loafers voor een meer preppy look.

short

“Trend van het moment: shorts voor heren, maar draag ze wel boven de knie”

Een belangrijk ding bij shorts voor heren is de lengte: de korte broek moet sowieso altijd boven de knie vallen. We willen tenslotte niet in buurt komen van de gevreesde zone van de driekwart-broek! Nee, voor een coole look draag je je short een paar centimeter boven de knie. Een paar keer oprollen mag ook, zeker als je jeans rafelt, dan laat je zien dat je oog voor detail hebt. En laat nu die zomer maar komen!

short

 

Hoe kort mag een short zijn?
Een korte broek hoort net boven de knie te vallen. Een klein stukje over de knie mag ook, maar ons advies is om je knie gewoon zichtbaar te houden. Wat je in ieder geval niet moet doen, is een korte broek dragen die te kort is.
short
Yesss, het is zomer! Wees niet bang om je benen te laten zien en ga voor onze geweldige herenshorts. We hebben korte shorts, baggy casual shorts en alles ertussenin, Heb je een vakantie met je maten op de planning staan? Ga dan voor een korte zwembroek voor de luie dagen aan het zwembad of strand en bekijk onze slim fit shorts voor als je ‘s avonds uitgaat. Ze staan geweldig met een wit t-shirt of een overhemd met korte mouwen.