FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Skaterschoenen


Al jaren zie je heren met skateschoenen in het straatbeeld en nog steeds geven deze loszittende schoenen je outfit die extra dosis coolness. Wat ontstaan is binnen de skatecultuur in de Verenigde Staten, groeide in de loop der jaren wereldwijd uit tot een must have voor iedereen die zichzelf serieus neemt. Skateschoenen zijn waanzinnig populair bij jongeren, maar ook stijlvolle heren weten hun credibility hoog te houden met een paar netjes ogende skateschoenen onder hun pak. Je vindt skateschoenen voor heren in alle maten en kleuren, waardoor je zonder problemen een schoen kunt kiezen voor elke look. Hoewel skateschoenen zowel qua stijl als in populariteit veel gemeen hebben met sneakers, zijn ze breder en hebben ze over het algemeen een dikkere zool. Dat skateschoenen vaak nogal wijd zitten, wordt door vele heren nog geaccentueerd door de veters in deze schoenen niet te knopen, waardoor de schoenen nog losser aan de voeten zitten.

Trendy youngsters of stijlvolle heren: skateschoenen zijn de perfect match!

Ga je voor de originele skatelook? Combineer dan skateschoenen voor heren dan gemakkelijk met een baggy jeans en een hoodie of loshangend T-shirt. Vervolledig je outfit met een trendy pet voor een complete look. Heren die meer casual door het leven willen gaan, kunnen deze schoenen met een gerust hart combineren met een meer aansluitende skinny jeans. Probeer eens je skateschoenen voor heren uit onder een hemdje of een blazer, want de stijlbreuk die je hiermee lijkt te plegen, geeft net vorm aan een unieke outfit die individualiteit en zelfzekerheid uitstraalt.

SKATE SCHOENEN VOOR HEREN

SCHOENEN VOOR SKATEFANS

Voor skatefans, amateurs of professionals, heeft Spartoo een grote keuze aan heren skateschoenen van de allergrootste merken die gespecialiseerd zijn in dit type schoen. We vinden dan ook Globe, DVS, Etnies, DC Shoes en Van’s terug die een passie hebben voor skate en altijd op zoek zijn naar performance.

SCHOENEN ZONDER NORMEN.

De skateschoenen zijn veel meer dan simpele sneakers, ze zijn ontworpen voor het uitvoeren van de skatesporten en bieden veel techniciteit om verslijten tegen te gaan en de voet goed te beschermen. Behalve het technische aspect, bieden de merken (Converse, Etnies, Van’s, Adidas…) u verschillende modellen die technologie en stijl combineren.

DE SKATESCHOENEN: MEER DAN EEN STIJL, HET IS EEN LEVENSSTIJL

Tegenwoordig spreken de skateschoenen niet alleen skatefans aan maar ook mensen die op zoek zijn naar design en comfort, en daarom vinden we skateschoenen terug aan de voeten van velen zoals de Era en Slip-on modellen van Van’s. Of wat dacht je van de modellen van Etnies, Airwalk, Element et DVS? Elk merk ontwerpt trendy designs die je het hele jaar door kunt dragen.