FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Spijkerjasjes

Spijkerjassen voor heren

De spijkerjas of het denim jack is misschien wel de meest veelzijdige jas voor heren. Tijdens koele zomeravonden als jas of op de koudere herfstdagen als vest, de spijkerjas kan altijd! Met verschillende soorten wassingen en van een dark denim tot de damaged look. Ook de gevoerde variant van met wollen boord zien we steeds vaker. Zo kun je de spijkerjas net iets langer aan als jas. Met spijkerjassen van Levi’sWrangler en Mango kun je alle kanten op!

Spijkerjassen voor heren zijn gelukkig never out of fashion. Geen man die er niet een in zijn kast of op zijn wishlist heeft. Dat komt omdat het dragen van spijkerjassen voor heren echt wat voor de man doet. De blauwe denim staat goed bij elke huidskleur, en halen blauwe ogen extra op. Bovendien heb je door het korte model en de stugge stof van spijkerjassen voor heren meteen een coole, nonchalante look te pakken, zeker als je ‘m goed weet te combineren. Draag spijkerjassen voor heren bijvoorbeeld over een mooi basic T-shirt of slank gesneden overhemd; kaki chino en een paar sneakers eronder en je outfit is lekker urban. Maar in spijkerjassen voor heren kun je ook wat meer gekleed zijn, het is maar net wat voor wassing je kiest. Een ongewassen donkerblauwe denim kan namelijk voor een preppy look zorgen, zeker met een mooie polo eronder.

“Shop onze stoere spijkerjassen voor heren”

Spijkerjassen voor heren zijn er in vele kleuren: van gebleekte denim tot diepzwarte, en alles daar tussenin. Je hebt spijkerjassen voor heren in het klassieke spijkerjack-model, zoals die van Levi’s en Nudie Jeans, maar ook als een blouse, zoals de Worker van Lee. De meeste spijkerjassen voor heren hebben een denim kraag, maar deze kan ook van nepbont zijn, of zelfs helemaal kraagloos zoals die van Cheap Monday. Voor koudere dagen zijn er gevoerde spijkerjassen voor heren, zoals die van Diesel, en er zijn jacks die geen knopen hebben maar ritsen, al dan niet ter decoratie. Welke spijkerjassen voor heren je ook van plan bent uit de shop te kiezen, het maakt niet uit, het is sowieso een coole aanvulling op je casual garderobe.