FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

T-shirt & polo’s

T- Shirt & POLO’S

T-Shirt & polo’s kom je in verschillende soorten tegen. Je kent wel de standaard kleuren zoals wit en donkerblauw, maar er zijn veel kleuren in ons  aanbod.

Bij T – Shirt & polo’s denk je gelijk aan witte en blauwe shirt maar er is meer dan deze  klassieke outfit. Iedere man moet een simpel wit T-shirt of polo hebben. Dit is belangrijk want je kan er alle kanten mee op, onder een casual overhemd, of met een stoere jeans. Je draagt ook T-shirt onder een mooie trui. Een casual polo kan cool zijn op een fijne lente avond.

T-Shirt & Polo’s zijn meer dan een mannenoverhemd.

Designers houden het graag basis als je het hebt over T-Shirt & Polo’s. Wel Luxe, maar minder luid. Zo is een vintage Ralph Lauren iets voor jou…Zo is hun polo hip hop gecombineerd met sport elegantie wat je kan dragen op verschillende jeans en trainingsbroeken. Draag een goed zittend T-shirt bij een pantalon onder een klassieke blazer.

 

Casual, sportief of juist chique? Een t-shirt & polo’s zijn onmisbaar voor elke stijlvolle man. Wat je  stijl ook is, wij hebben een passend aanbod aan polo’s en t-shirts voor jou. Daarom vindt u bij #frershandflyy altijd de nieuwste en dopeste soorten T-shirt & polo’s die je mooi gaat vinden van de bekende en minder bekende merken.