FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben….

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben….  Sneakers zijn meestal de duurste aankoop wanneer je een outfit samenstelt, want leuke sneakers kosten gewoon veel geld maar dat is niet altijd het geval want je kan ook sneakers vinden voor onder de 150 euro. En daar gaat dit blog over. Super mooie schoenen voor een redelijke prijs.

 

 

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben…

Adidas Sneakers ZX750 , Zijn zeker de beste en mooiste sneakers voor jou…

 

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben

Adidas sneakers zijn een groot deel van het dagelijkse straatbeeld. En vooral in de grote steden zie je ze heel vaak. Want het is een leuke schoen die overal bij staat en ook nog voor een redelijke prijs. Wist je dat de meeste Adidas sneaker heel duurzaam zijn want ze worden van gerecycled polyester gemaakt. De sneaker heb je in heel veel verschillende kleuren, dus er zal altijd wat voor je bij zitten.

 

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben        Nike Air Max 90….From The 90 Nigga!!! You Got It.

.Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben

 

Deze typische ’90 sneaker zijn nog altijd cool en fresh om te zien en te dragen. Het was iconisch toen deze sneaker voor het eerst was gereleased. De ontwerper van deze sneaker heet Tinker Hatfield en hij bracht de air bubble tot leven met verschillende kleur combinaties. Wat typisch is voor een Nike Air Max 90 is dat ze normaal vallen en niet te smal of te breed zijn waardoor ze een perfecte pasvorm hebben.

 

 

New Balance 550.. One Of The Best

Wanneer kwam de New Balance 550 voor het eerst uit?

Eerst bekend als de P550 basketbal Oxford, de New Balance 550 oorspronkelijk uitgebracht in 1989. Helaas, als gevolg van de hoge concurrentie van merken als Nike en Reebok, het model niet echt een succes in die tijd.

Meer dan 20 jaar nadat hij voor het eerst werd uitgebracht, maakte de New Balance 550 een enorme comeback doordat hij werd herontdekt door Teddy Santis en zijn merk Aimé Leon Dore. Nadat hij een paar van een verzamelaar had gevonden, bouwde Santis de NB550 helemaal opnieuw op. Hoewel de sneaker zijn oude esthetiek grotendeels heeft behouden, zijn het eenvoudige ontwerp en de reeks kleurstellingen deze keer erg populair gebleken.

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben

 

 

Reebok Classic NYLON 

Fashionable en tijdloos met Reebok Classic  Nylon  kies voor de iconische stijl die je Reebok  gewend bent aan je voeten. Shop al je Reebok producten online. Het bovenwerk van de Classic  Nylon is gemaakt van Suede en Nylon dat zorgt voor langdurig comfort.

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben

 

Jordan Air 1 Low And High….

De jordan 1 low blue  & Highis een prachtige en mooie sneaker. al draag je het in de winter of zomer het zal je altijd goed staan. perfect voor mannen en vrouwen die er altijd cool uit willen zien. Met deze sneakers lukt het je  perfect om deze look te creëren.

Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben

 

 

 

Nu dat je weet dat dit de Top 5 Sneakers Onder 150 euro die je moet hebben zijn, check ze, koop ze en draag ze met alle flair.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *